pajautaa

Pesto ziemai

« previous entry | next entry »
Sep. 4., 2017 | 07:53 pm
posted by: kisswithafist in pajautaa

Sveiki, cibiņi,

padalieties, lūdzu, ar pieredzi, kā sagatavot pesto ziemai. Ļoti būtu vēlams bez saldēšanas, jo saldētava ir vairāk kā maziņa. Varbūt izdevīgāk ir mēģināt noturēt bazilika stādus dzīvus visu gadu un gatavot pēc vajadzības, nevis rudenī novākt un pārveidot par pesto? Paldies :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

*Zeltene*

from: [info]coletya
date: Sep. 5., 2017 - 02:11 pm
#

Taisīju bazilika ar riekstiem, parmezānu un eļļu. Tur no mega lielām buntēm diži daudz nesanāca. 2 mazas burciņas, ko iemetu saldētavā. Kad lietoju, tikai izskrubinu cik vajag un pārējo atpakaļ. Ledusskapī var stāvēt, bet tik līdz 2 ned un paliek brūnīgs no zaļās krāsas. Pēc atsaldēšanas arī ļoti garšīgi

Atbildēt