aai

Sep. 4., 2017 | 10:52 pm
No:: aai

hmm, nezinu gan, vai visu ziemu tos var (mākslīgi) noturēt pie dzīvības, jo arī veikalos nopērkamiem "dzīvajiem" bazilika podiņiem parasti ir derīguma termiņš un tas, cik atceros, dikti garš nebija.

Ja vien runa nav par baigiem apjomiem, tad ieteiktu saldēt nevis visu gatavo pesto, bet tikai baziliku, kas sasmalcināts un kam pievienota eļļa (pačekot internetos) - ietaupīsi uz pārējo sastāvdaļu apjoma. Tiesa gan - neesmu no "atsaldētiem" pēc tam pesto gatavojis. Varbut garšo nebaudāmi.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: