pajautaa

Dārziņi.

« previous entry | next entry »
Feb. 15., 2017 | 03:07 pm
posted by: crescendo in pajautaa

Paskatījāmies savu bērnu dārziņrindā.

Un sākām domāt, ja nu nejauši pienāk dārziņrinda, tad varbūt labāk foršā dārziņā. Jo lielāks bērns, jo būtiskāk tas liekas, un ar bailēm palaist garām kādus muļķīgus RD labojumus, kas atceļ līdzfinansējumu, tikko nav neviens reāls aktīvs pieteikums (jo privātais ir forši, ļoti patīk utt - bet nu 'patīk', kamēr par to jāmaksā šī brīža cipars).

Daugavas centra pusē (Teika, Brasa utml) - kam bērni iet tādos pašvaldības dārziņos, par kuriem vecāki ir stāvā sajūsmā? Kāda ir cibas aktuālā informācija?

Vēlams, lai dārziņš strādātu vasarā, akceptētu bērnu izņemšanu pēc plkst 17:00, neaizrautos ar ķirbju spīdzināšanu, nodrošinātu regulāras fiziskas aktivitātes, nenotiktu regulāra lielu grupu apvienošana vēl lielākās personāla trūkuma dēļ un ideāli, ja akceptētu random brīvdienu paņemšanu.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

mama drama

from: [info]virginia_rabbit
date: Feb. 15., 2017 - 04:26 pm
#

man iet Kazarmu ielā, visi saka, ka baivi labs. mums pašiem laikam ir vnk iebildumi pret baru un vīrusiem (un rūķīti kas visu adventes laiku liek zeķē sūdus), bet objektīvi tur viss ir labi. jauni kāpelējamie, audzītes vienmēr gatavas visu izrunāt, iet ārā 2 x dienā, līdz 7 vakarā, atsaucīga vadītāja, nepiesienas par kavējumiem, bet ja vajag, vasarā būs nodrošināts dārzs. daudz ekskursiju, eko draudzīgi.

Atbildēt | Diskusija


crescendo

from: [info]crescendo
date: Feb. 15., 2017 - 05:06 pm
#

Tx, izklausās jauki. Par mīnusiem laikam regulāri lasot apmēram stādos priekšā. Rūķītis ir ārprāct, bet no tā droši vien neizbēgt.

Saistībā ar baru - grupiņas jauktas, vai strikti noteikta vecuma?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


mama drama

from: [info]virginia_rabbit
date: Feb. 15., 2017 - 07:29 pm
#

mūsējā ir jaukta, bet laikam ir arī nejauk(t)as

Atbildēt | Iepriekšējais


putnu novērotājs

from: [info]_re_
date: Feb. 15., 2017 - 07:00 pm
#

Nr.217 Vesetas ielā tiek uzskatīts par labu. pirms vairākiem gadiem par vadītāju kļuva viena no jaunajām, progresīvi domājošajām audzinātājām. ir baseins uz vietas dārziņā. par pārējo sīkāk nenokomentēšu, varbūt var netā atrast kādu diskusiju.

Atbildēt


Anne

from: [info]puuce
date: Feb. 15., 2017 - 09:15 pm
#

Mana iet pii 148. Ļoti jauki. Vadītāja gan laikam mainīsies un ir arī laiks. Audz burvīgas, grupas nejauktas. Daudz ņemam brīvdienas, neviens neko nav teicis.
Maz vietas gan grupiñà.

Atbildēt


ieraksts

from: [info]ieraksts
date: Feb. 18., 2017 - 07:28 pm
#

omg, es nezināju, ka bērnudārzā ir kavējumi.

Atbildēt