« previous entry | next entry »
Dec. 16., 2016 | 12:10 am
posted by: liljabrik in pajautaa

cik ilgi var stāvēt nokauta zoss?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Dec. 16., 2016 - 12:38 am
#

stāvēt?!?
-
ja jautājusms par uzglabāšanu - tad ledusskapī vai "uz plaukta" istabā?
vai spalvas noplūci, iekšas izņēmi, notīriji? vai tāda kā ir - tikko nokauta "stāvēs" kaut kur?
-
saldētavā da kaut līdz Lieldienām vai Jāņiem pat...

Atbildēt


katodstars

from: [info]katodstars
date: Dec. 16., 2016 - 01:01 am
#

Es domāju, ka tā nekad vairs nestāvēs.

Atbildēt | Diskusija


tas pats cits

from: [info]turbund
date: Dec. 16., 2016 - 01:22 am
#

vai vismaz stāvēs, līdz nokritīs.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]lenorad
date: Dec. 16., 2016 - 01:28 am
#

Hahaha, melni! :D

Atbildēt | Iepriekšējais


mākonis debesīs

+1

from: [info]negaisiic
date: Dec. 16., 2016 - 03:07 pm
#

:D
Gluži manas domas!

Atbildēt | Iepriekšējais


kants

from: [info]kants
date: Dec. 16., 2016 - 11:57 am
#

kamēr paliek zaļa un sāk ost.
ja nevari cept uzreiz - iemarinē, gan labāk garšos, gan ilgāk stāvēs.

Atbildēt


Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā

from: [info]savaadaisu
date: Dec. 16., 2016 - 01:24 pm
#

ja izķidāta un ledskapī tad kā jau gaļa. Ja saldētavā, tad droši vien vairākus gadus. Ja neķidāta istabā uz galda, tad pāris dienas, līdz sāks ost, bet satrūdēšanas laiku gan tev nepateikšu.

Atbildēt