stāvēt?!? - ja jautājusms par uzglabāšanu - tad ledusskapī vai "uz plaukta" istabā? vai spalvas noplūci, iekšas izņēmi, notīriji? vai tāda kā ir - tikko nokauta "stāvēs" kaut kur? - saldētavā da kaut līdz Lieldienām vai Jāņiem pat...
ja izķidāta un ledskapī tad kā jau gaļa. Ja saldētavā, tad droši vien vairākus gadus. Ja neķidāta istabā uz galda, tad pāris dienas, līdz sāks ost, bet satrūdēšanas laiku gan tev nepateikšu.
from: le_minga
date: Dec. 16., 2016 - 12:38 am
#
-
ja jautājusms par uzglabāšanu - tad ledusskapī vai "uz plaukta" istabā?
vai spalvas noplūci, iekšas izņēmi, notīriji? vai tāda kā ir - tikko nokauta "stāvēs" kaut kur?
-
saldētavā da kaut līdz Lieldienām vai Jāņiem pat...
Atbildēt
from: katodstars
date: Dec. 16., 2016 - 01:01 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: turbund
date: Dec. 16., 2016 - 01:22 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: lenorad
date: Dec. 16., 2016 - 01:28 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
+1
from: negaisiic
date: Dec. 16., 2016 - 03:07 pm
#
Gluži manas domas!
Atbildēt | Iepriekšējais
from: kants
date: Dec. 16., 2016 - 11:57 am
#
ja nevari cept uzreiz - iemarinē, gan labāk garšos, gan ilgāk stāvēs.
Atbildēt
from: savaadaisu
date: Dec. 16., 2016 - 01:24 pm
#
Atbildēt