pajautaa

Avota ūdens tējai

« previous entry | next entry »
Nov. 28., 2016 | 02:33 pm
posted by: cetrasbumbas in pajautaa

Sveiki!
Varbūt vari ieteikt kādu droši zināmu avotu maršrutā Rīga - Cēsis - Jaunpiebalga/Vecpiebalga? Meklēju tādu ūdeni, kas nav nedz dzelžains, nedz kaļķains. Zaļajai tējai.
Kāds ir tas Siguldas maksas avota ūdens?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

Antuanete

from: [info]antuanete
date: Nov. 28., 2016 - 03:51 pm
#

Priekuļu avots biatlona trases augšdaļā. Es nezinu, kā pie viņa tā īsti pareizi piebrauc, bet mēs braucam pa ceļu, kur ar ļoti zemu mašīnu doties nevajadzētu - izbrauc cauri Priekuļiem pa Vecpiebalgas šoseju, aiz ciema beigu zīmes pabrauc drusku pa kalnu uz leju, un tieši pirms labajā pusē sākas mežs, pa labi iekšā celiņš. Uzbrauc pa kalnu augšā , noliek mašīnu ceļu sazarojumā un pa kreiso zaru var aiziet līdz avotam (koka trepes un norāde).

Vēl daudzi brauc Dukuros - ja no Cēsīm brauc ārā Valmieras virzienā, gandrīz izbraucot no pilsētas pa kreisi (norāde uz viesu namu "Laso"), tad tieši pirms dzelzceļa labajā pusē ir avots, ar tādu mazu kabatiņu kur nolikt mašīnu.

Atbildēt | Diskusija


Roxolana Destiny

from: [info]zvaigznjustari
date: Nov. 28., 2016 - 04:37 pm
#

Rūcamavots pie Cēsīm (pāri Gaujas tiltam, pa labi, kur Sarkanās klintis)

Atbildēt | Iepriekšējais


vārnu skaitītājs

from: [info]saikne_neochin
date: Nov. 28., 2016 - 05:39 pm
#

ļoti garšīgs avots ir pie gaiziņa. bolacu avots, ja nemaldos.

Atbildēt | Diskusija


*

from: [info]inese_tk
date: Nov. 28., 2016 - 07:15 pm
#

Bolēnu acu avots :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


vārnu skaitītājs

from: [info]saikne_neochin
date: Nov. 28., 2016 - 10:45 pm
#

jes, paldies! :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Max

from: [info]m_x
date: Nov. 28., 2016 - 08:15 pm
#

garšīgs bija Bānūžu svētavotā pa kreisi no šosejas pie Dzērbenes - Taurenes (Vecpiebalagas tūrisma lapā ir karte). 1x gan tik dzerts, kad apbraucām tos luksoforus pa mazajiem celiņiem.

Atbildēt | Diskusija


zvaigžņu sega

from: [info]cetrasbumbas
date: Nov. 28., 2016 - 09:03 pm
#

Garšīgs jau ir, bet tomēr kaļķains.

Atbildēt | Iepriekšējais