pajautaa

autoskola

« previous entry | next entry »
Aug. 27., 2016 | 10:12 am
posted by: kisswithafist in pajautaa

Šogad šis jautājums vismaz pēc tagiem vēl nav uzdots (un komūnas meklētājs, kā izrādās, nestrādā), tāpēc:

Iesakiet, lūdzu, autoskolu Rīgā. Nevis tīri rozā taisnstūrīša iegūšanai, bet lai iemāca justies droši un pārliecinoši uz ceļa. Vai Drošas Braukšanas Skola ir visai augstās cenas vērta? No kā noteikti būtu jāizvairās?

Paldies :)
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {25}

*

from: [info]inese_tk
date: Aug. 27., 2016 - 12:44 pm
#

pievienojos tiem, kas saka, ka drošību un pārliecinātību iedos tikai laiks un pieredze. ļoti svarīgi pēc tiesību iegūšanas braukt maksimāli daudz un regulāri. kaut vai puskilometu līdz veikalam.

par bīstamām situācijām - man nav nekādas pieredzes ar DBS, bet es gāju autoskolā agrā pavasarī, kad vēl bija daudz sniega un šļuras un vnk palūdzu savam instruktoram , lai iemāca man rīkoties slidenos apstākļos. viņš aizveda mani uz sasnigušu un šļurainu laukumu, kurā neviena cita nebija un daudz reižu izraisīja sānslīdi. kamēr es iebraucu fiškā. manliekas, ka tā būtu jārīkojas jebkuram normālam instruktoram.

teorijai varu ieteikt Grosu (Merķeļa ielā) pie Natālijas. ļoti lakoniski un saprotami izklāstīja teoriju, eksāmenā nebija problēmu. braucu pie šī http://www.b-kategorija.lv/ es neteiktu, ka bija tiešām izcili, es laikam vienreiz arī apraudājos viņa asuma dēļ, bet tā bija viena reize, pārējā laikā ar komunikāciju nebija problēmu. csdd braukšanu gan noliku ar otro reizi, bet tas bija pilnīgi mana stulbuma un stresa dēļ. pēc izkrišanas pierakstījos uzreiz uz eksāmenu nākamajā dienā un noliku. tā viņš mācīja jēdzīgi un neturēja pie sevis ilgāk nekā nepieciešams. teica, lai zvanu ar jebkādām ar autobraukšanu saistītām problēmām, vienalga cik ilgi pēc tiesību iegūšanas. nav gan bijis vajadzības, bet , ja vajadzētu - justos droši zvanīt un jautāt.

kopumā tiesību iegūšanai veltīju 2 mēnešus

Atbildēt | Diskusija


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Aug. 27., 2016 - 06:35 pm
#

Jā, manējais ari pāris reizes uztaisīja sānslīdi man. Kā ari draudzenei instruktors bija tāds, kas ziemā paslepus krustojumos un līkumos mēdza taisīt pigorus, lai iemācās savākt.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Aug. 27., 2016 - 11:11 pm
#

Draudzenes instruktors vēl nodarbojas ar apmācību? /cerīgs skats

Atbildēt | Iepriekšējais


Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Aug. 27., 2016 - 11:14 pm
#

paldies! jā, man kaut kā šķiet, ka "nenoliku CSDD ar pirmo" ir absolūts nieks, jo zinu daudzus labus un izcilus braucējus, kas nolika ar otro, jo stress un stulbas kļūdas - piemēram, nogriešanās no nepareizās joslas, izbraucot no vienvirziena ielas. It kā sīkums un IRL visi tā dara konkrētajā krustojumā, bet CSDD bija 10 punkti un eksāmens over.

2 mēneši.. no nulles sāki?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Azamat Bagatov

from: [info]termostats
date: Aug. 28., 2016 - 02:00 am
#

Tieši tā - šie visi "CSDD ar pirmo" ir pilnīgs bullšits, uz ko nav vērts skatīties.

Manuprāt ir tā - līdzko apmācību kartē ir vajadzīgās stundas, vajag ņem izmēģinājuma eksāmenu. Un tad ar tā rezultātu uzreiz vērsties pie instruktora, lai pamāca trūkstošās štelles. Un tad, līdzko ir iespēja, uz CSDD likt īsto eksāmenu. No tā, ka nebūs "ar pirmo" nevajag raustīties, tas eksāmens ir tikai nedaudz dārgāks par vienu braukšanas nodarbību, taču veiksmes gadījumā varēsi tikt pie kārotās kartītes. ;)

Atbildēt | Iepriekšējais