Var kaut kādas variācijas par chili con carne. Piemēram, vienā receptē saka, ka jāliek šķeltie zirņi, cita saka, ka bez burkāniem, es parasti pamatā taisu sīpols/ķiploks/burkāns/tomāts/gaļa/tomātu mērce/sarkanās pupiņas/kukurūza/mārrutks (jo man nekad nav čilli piparu). Visai viegli, un garšo arī baigi labi!
Ir augusts (jau ir!), dārzos (un tirgos) daudz svaigo dārzeņu, tas nozīmē, ka perfekts laiks vasarīgiem dārzeņu sautējumiem ar malto gaļu. Nekas nav jāmuģī ar garšas "izveidošanu", iznāk garšīgi tā pat, tikai jāzina, kādā secībā visu likt, lai nav kartupeļi cieti, bet burkāni izšķīduši.
from: tante
date: Jul. 31., 2016 - 08:48 pm
#
es domāju dabūsi TIK daudz ideju, ka galva sapamps un ēst vairs negribēsies ;)
Atbildēt
from: pashizgaazeejs
date: Jul. 31., 2016 - 09:06 pm
#
Atbildēt
from: anonymous
date: Jul. 31., 2016 - 09:11 pm
#
Atbildēt
from: spuldziite
date: Jul. 31., 2016 - 10:50 pm
#
http://www.jamieoliver.com/recipes/b
Atbildēt
from: kisswithafist
date: Jul. 31., 2016 - 11:30 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: spuldziite
date: Jul. 31., 2016 - 11:57 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: gribejuaunu
date: Aug. 1., 2016 - 12:37 am
#
Nekas to nekad nemainīs.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: gribejuaunu
date: Aug. 1., 2016 - 12:36 am
#
Atbildēt
from: ninona
date: Aug. 1., 2016 - 07:28 am
#
Atbildēt
from: soul_embraced
date: Aug. 1., 2016 - 09:42 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: m_x
date: Aug. 1., 2016 - 09:05 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais