Ivo ([info]disfigurator) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
@ 2009-11-24 16:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Panasonic SC-PT850 (SA-PT850) DVD region unlock: reģionu nahrenizēšana
Starp citu, ja nu kādam ir mājas kinozāle Panasonic SC-PT850 (pati iekārta = SA-PT850) un ir vēlēšanās atkodēt to, lai varētu pirkt un atskaņot visu reģionu DVD (no Āzijas un ASV, piemēram) no visas pasaules, piedāvāju ierasties pie manis ar iekārtu un pa 5Ls tikt pie Region-free mājas kinozāles, pie reizes eleganti un ar glanci, apurinējot filmu studiju mantrausīgos biznesa plānus no augšas.

Tas tā - teorija. Prakse ir šāda: ~nākamā mēneša sākumā plānoju pa £24.99 iznomāt speciālu pulti darbiņa paveikšanai, cerot, ka tā izpildīs savu darbiņu - atkodēšu savu un pārējo interesentu mantības. Prasu piecīti tikai un vienīgi ņemot vērā to apstākli, ka pakalpojums man pašam izmaksās vismaz 21Ls (19,43Ls + pults atpakaļsūtīšanas maksa; jums tikai piecīti, bļe) - tīri atpelnīšanas nolūkos, lai maciņam tik ļoti nesāpētu - ceru, ka vismaz kādi 3 kundes man atradīsies.

Ieguvums? Varēšu beidzot uz DVD nolūrēt Hičkoka filmas Birds pielikuma DVD, kurš idiotiska iemesla dēļ (reģioni) man nedarbojas; varēšu nopirkt Sin City relīzi, kurā ir iekļauti bonusa materiāli - tādi kā grafiskā novele un neapgraizīta filmas versija (šāda relīze Eiropā nav); varēšu beidzot DVD kvalitātē noskatīties Sairen (2006); un arī nākotnē - varēšu pirkt filmas no tās valsts, kurā pirmajā tā tiek izlaista, negaidot publicēšanu 2. un 5. reģionā (kas vispār var nepienākt). Jūs, protams, iegūstat šī paša tipa privilēģijas.
 


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]beafheart
2009-11-24 16:26 (saite)
šis ir četrus vai piecus gadus vecs ieraksts

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]disfigurator
2009-11-24 16:32 (saite)
?

Šis ir arī nākotnes ieraksts Sci-Fi gaumē - neviena PC filmas zagšanas/skatīšanās figņa nestāv i ne tuvu nopirktam DVD/Blu-ray un tā produkcijas kvalitātei (pielikumi, smarža, ārtvorks, kolekcionēšanas iespējamība).

Taustāmās lietas ir un būs krutākas pēc noklusējuma - bet tas ir prioritāšu jautājums, nevis objektīva patiesība ar paziņojumu par "out of date".

(Atbildēt uz šo)(Iepriekšējais)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petro
2009-11-25 10:12 (saite)
Taustāmās lietas aizņem vietu bēniņos, pagultēs un visās citās vietās kur nu cilvēki mēdz sabāzt pēc laika vairs nevajadzīgos krāmus. Savukārt DVD vai BR ISO diska imidžu es varu vienkārši ņemt un izdzēst kad pieriebjās un nedomāju vis, ka kvalitāte tur ir sūdīgāka kā tam taustāmajam krāmam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]disfigurator
2009-11-25 10:57 (saite)
Kā jau teicu - prioritāšu jautājums, nav šajā jomā (virtuāls/taustāms) vienotas atbildes - atkarīgs no cilvēku tipa un joprojām ir kolekcionāra tipa cilvēki vai vienkārši tādi, kuriem patīk taustīt lietas, nevis skatīties uz hvz.iso vai .avi, vai .mpg, vai .vob

ISO/BIN, u.tml teorētiski var visu disku nospiest 1:1, bet tad svērs uz ~5-6GB vai vairāk un ja krājam šādā formātā filmas un ja sakrājas n-tās mīļākās, vajag vai nu n n-to Terabaitu HDD, vai arī ierakstīt diskos, kur nu tiekam pie atraugāta taustāmā DVD, kurš jāiespiež dārgā matricā, ja gribam 1:1 kvalitāti.
A SKUJU šādi var notvert DVD smaržu (man atgādina Borjomi, hehe). Man jau vispār šķiet, ka mūsdienu paaudze iet uz anihilāciju - lietas par vecām sauc jau pēc dienas, visu iedzīvi uztur virtuāli iekš viena PC (un ja nojūk HDD, tad lielā brēka)...

Enīvej - prioritātes. Galīgi atsakos domāt, ka man vienīgajam mājās ir stand-alone mājas kinozāle.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petro
2009-11-25 11:08 (saite)
6-7Gb diska vietas pašlaik maksā nepilnu latu. Nu jā, mana prioritāte ir kvalitāte+lietošanas ērtība, Bet mājas kinozāle vissvienā man nav vis.
Un vispār es sevi ne pārāk pieskaitu pie mūsdienu paaudzes. Un kamēr esmu nonācis pie šādas attieksmes, tikmēr man pašam ir sakrājusies ne viena vien lielā kaste kurā ir salādētas kasetes, vinila plates, CD un visubeidzot ari DVD kuras īsti kur likt nav, bet ārā mest arī žēl - savā laikā daudz naudas kā nekā par to atdots.
Es domāju, ka Tev atrastos vairāk interesantu, ja tas pasākums derētu vispār Panasonic aparātiem, nevis vienam konkrētam modelim

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]disfigurator
2009-11-25 11:43 (saite)
Jā, diemžēl, šamējie garantē, ka šis der tikai šim konkrētajam modelim, bet man domāt, ka varbūt derētu arī citiem SC-HTXXX, - firmwāre esot līdzīga.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?