Iksirugumta ([info]po) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
@ 2009-11-12 13:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Istaba
Varbūt kāda kristīga meitene grib īrēt istabu Rīgas centrā?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dusk
2009-11-12 13:46 (saite)
Es saprotu cilvēku - no dažādām konfesijām, bet pa lielam viņi tic dažādiem Bībeles paveidiem un Dievam. Domāt viņi domā, vnk ir cilvēki kam vajag kaut kam ticēt, kāpēc lai tas nebūtu Dievs :D Tomēr pa lielam viņi mēdz būt vēl lielāki divkoši nekā parastie mirstīgie.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2009-11-12 13:51 (saite)
Vismazākie divkoši ir tie, kuriem vnk nav principu. Ja nav mugurkaula, tad nav arī, ko salauzt. Tā kā šitie kadri, kas vnk sēž visu dienu cibā un ņirgājas par visu, kas nav viņu spoguļattēls.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dusk
2009-11-12 14:00 (saite)
Davai nevajaga. Es pagašnedēļ stopoju un divas h klausījos džeku no Jaunās paaudzes. Rados un paziņās ir ticīgie. nav pat jēgas muti dzesēt. rīkojās bieži vien sviestaināk nekā neticīgie. Vienīgā atšķirība, savā brīvajā laikā ietusē ar biedriem un sevi uzstādījuši meklēt Dievu. Cilvēkam ir tieksme ticēt. Viņu gadījumā tas ir Dievs. Un sore ja cilvēki kas tic elementārās sadzīves lietās rīkojās ne pēc elementāras sirdsapziņas un ne pēc Bībeles - kā viņus saukt :D Ticība ir domāta garā vājajiem. A cibā ņirgājās par visu savādo. Un jā vēl joprojām nesaprotu - priekškam tev kristiete meitene nevis vnk kristietis :D Tu pat godīgi nevari atbildēt - man gribās zaķi ar kuru varbūt varētu iepazīties :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?