Bezmiegs ([info]cloud_zero) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
@ 2009-07-07 01:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pārdodu COIL - "Musick To Play In The Dark 2" 2001 DUBULTĀ PLATE UZ ZAĻA UN GAIŠIZILA VINILA - IERAKSTĪTAS TIKAI 3 PUSES - B-PUSE GAIŠI ZILAJAI IR MĒNESS VIRSMAS GRAVĪRA UZ VINILA [Threshold House/Graal/World Serpent]. TIEŠI ŠIS VARIANTS EKSISTĒ TIKAI 50 KOPIJĀS. TĀ KĀ JA KĀDS CER KA NOPIRKS VĒLĀK PAR LĒTĀKU VIŅŠ DZIĻI MALDĀS, NEVIEWNS ŠĪS PLATES NEPĀRDOD. ES PĀRDODU JO MAN IR 2 EKSEMPLĀRI.

CENA ĻOTI LĒTA - 200 LATI (Esmu gatavs kaulēties un atdotlētāk,ja būs patiesa interese) - ESMU AR MIERU ATNEST PIE PIRCĒJA DURVĪM (ES SAVULAIK NOPIRKU PAR 283 USD + PĀRSŪTĪŠANA + MUITAS NODOKLIS = APTUVENI 350 USD, TURKLĀT TAD VĒL TĀDAS VARĒJA DABŪT, BET TAGAD NEVAR, UN TĀS VĒRTĪBA IR DAUDZ AUGSTĀKA. JA MAN SROČNA NEVAJADZĒTU NOPIRKT VĒL VIENU RETU COIL PLATI, ES MŪŽĀ ŠO NEPĀRDOTU PAR ŠITIK SMIEKLĪGI LĒTU CENU)

EKSISTĒ PASAULĒ TIKAI 50 KOPIJAS, TURKLĀT JA JUMS IR CD TAS NEKO NEDOS JO ŠĪM DZIESMĀM IR PILNĪGI CITI MIKSI UN GARUIMI.

ŠIM RELĪZAM BIJA VAIRĀKAS VERSIJAS, BIJA TĀDAS, KAS EKSISTĒ 100O EKSEMPLĀROS BIJA TĀDAS, KAS EKSISTĒ 11 EKSEMPLĀROS, BET TĀS VISAS BIJA SAVĀDĀKAS.

ŠĪ PLATE 1) IR JAUNA/VIENREIZ SPĒLĒTA (LAI PĀRBAUDĪTU VAOI NAV BOJĀTA) 2)EKSISTĒ TIKAI 50 EKSEMPLĀROS. TURKLĀT TIKAI 50 KOPIJAS TU DABŪSI 0045 KOPIJU. 3) ŠEIT IR PĒDĒJĀ VIETA KUR TU TO VARI DABŪT


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]imix
2009-07-07 14:30 (saite)
da tu ahujel disku paardot pa 200 latiem !!!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cloud_zero
2009-07-07 16:12 (saite)
Tā ir dubultā plate, nevis disks. Tādu pasaulē ir tikai 50 eksemplāru. Man kolekcijā ir arī viena plate par kuru samaksāju 1000 USD, vēl retākas šīs grupas plates (10 kopijas un mazāk) maksādaudz dārgāk. Discogs.com divas tādas pārdod katru par 25 000 USD. Turklāt arī diskiem var būt laba cena. Nemaz nerunājot par Coil. Kad pagājušajā vasarā/rudenī eBejāpārdevu visu savu veco metāla kolekciju vairāki lietoti diski pat ar švīkām (bet reti!) mierīgi aizgāja par cenu starp 120 - 140 USD.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fenrir
2009-07-07 17:38 (saite)
Nē, nu, katram tiesības. Es arī savas vecmāmiņas vilnas zeķi (labās kājas, vilkta vienreiz - bērēs, unikāls eksemplārs, roku darbs, etniskās mākslas paraugs, pieejams tikai viens, -=UNIKĀLS=-, eksemplārs) par pudeli alus neatdotu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cloud_zero
2009-07-07 19:17 (saite)
Acīmredzot tev joprojām nepielec,ka ne jau es šo naudu pieprasa. Tādas ir cenas. Es pats to tikai bišku lētāk nopirku, un man kolekcijā ir plate (vismaz viena) par kuru esmu samaksājis 1000 USD, tāpēc ka tā ir viņas cena, nevis mana iegriba vai tavas smirdīgās vecmāmiņas smirdīgā zeķe. Es vēl prasu lēti. Ieej diskogos un paskaties ka tur par dažu Coil plati prasa 25 000 USD un ne jau idiņi,bet kolekcionāri, kas zina,ka agrāk vai vēlāk par to cenu kāsds tonopirks, tātad tā ir reālā cena,nevis mans untums. Ceru,ka ritenīši tavās vāveres smadzenēs lēnām sāk griezties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fenrir
2009-07-07 19:27 (saite)
Ak dies, tiešām ņimagu. Acīm redzu kā tu ar izspiestām vēnām šobrīd niknumā trīci pie klaviatūras ka šeit visiem ir papist par tavu dzīves jēgu!

Pie tam - kapēc tev liekas ka zeķe noteikti ir smirdīga? Arī viņai savi pircēji atradīsies, lai arī sabiedrība nezin kapēc uz nekrofīliem, metālistiem un tamlīdzīgiem deģenerātiem skatās ar aizdomām.



(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cloud_zero
2009-07-07 19:49 (saite)
Labi, ja jau tu tik noraizējies par šo tēmu atklāšu galveno noslēpumu. Es neloloju īpašas cerības,ka Latvijā kāds šo plati nopirks tādēļ man jau ir (incognito) pircējs, kurš pārskaitīs man naudu 20.jūlijā, turklāt iespējams samaksās vairāk (mēs kaulējamies un citās valūtās, tādēļ arī valūtu kurss utt var ieviest izmaiņas). Šis vienkārši var teikt tāds eksperiments vai principā vispār Latvijā tas kadu interesē. Turklāt bija nakts,biju iedzēris, un man tā sagribējās jūs bērneļus kaut kā pakaitināt (kā skudru pūzni ar rīksti paurbināt), ka es to veicu (zinādams ka mans dīls neaplauzīsies, jo neviens no jums nepieteiksies nopirkt) un veicu uz urrā!!! Kad vēl postamšajā kopienāir bijuši tik daudz turklāt dažādi komenti? Ak, jūs nabaga paredzamie primāti...

PS. Starpcitu par zeķēm. Pohuj kāds eksemplārs. Mana sieva brīvajā laikā ir ļoti laba rokdarbniece. Arī viņa mēģināja pārdot savus izstrādājumus eBejā - unikāli,arrokām taisīti, bet vērts tādus taisīt un pārdod ja par tiem dabon vismaz 15 USD, bet eBejs ir pilns ar ķīniešiem, kas to pašu tirgo no 1 līdz 2 dolāriem. Tā kā valkā vien pats savu vecmāmiņas zeķi (es protams tev novēlu gūt pārdošanāpanākumus, bet diemžēl tici man - tas nenotiks, vismaz ar zeķēm ne)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2009-07-07 20:08 (saite)
zaičeg, paldies, ka tā par mums rūpējies! mums jau gandrīz diennakti ir interesanti!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?