Escady ([info]escady) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
@ 2009-05-27 21:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kurpes, kurpītes
Vasara klāt, 2 iešļūceņu pāri, 1 lieliskas kurpes un 1 rudens/pavasara zābīši. Labprāt nopārdotu 4 apavu pārus. Visi izņemot zābīsus ir 37. izmēra, zābaciņi - 36. izmērs, saimnieces kājiņa maza un šaura, tādēļ arī 37 ir diezgan maziņš šajā gadījumā.
Brūnie zābaciņi ir zamšādas ārpusē, iekšā plāns, pūkains audums, vilkti tikai pāris reizes, labā stāvoklī. Gribētu par viņiem kādus 15 Ls, bet ja kādai ļoti labi der un tīk, var mēģināt nokaulēt. 

Brūnas lakādas kurpes uz platformas, 37. izmērs. Ādas gan iekšā, gan ārā, ārkārtīgi pievilcīgi un interesanti izskatās kājās, nevienam tādas te neredzēsiet. Vilktas kādas 2 reizes, ļoti labā stāvoklī. Kurpes ražotas Itālijā, zīmols - Ol'autre Chose, pirktas par daudz lielākām naudiņam, diemžēl īsti labi man neder, tādēļ pārdodu, gribētu kādus 30 Ls, bet atkal ir iespēja nokaulēt naudiņu.

Abas vasaras iešļūcenes ir 37. izmērs, vienas ar siksniņu starp pirkstiem. Nav āda, taču vienkāršas un patīkamas, tikai pāris reizes vilktas, laba stāvoklī. Gribētu 3 Ls par katrām, ja sadomājat ņmt abas - 5 :)

Ja kādas ir iepatikušās, tad par piemērīšanu var droši runāt, izdevīgākais variants ir centrs.

Bildes:












(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]digna
2009-05-27 22:56 (saite)
Priekš manis arī tie ir milžu izmēri. ;(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?