Austra ([info]austrinjsh) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
@ 2009-03-09 13:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Balso!
Sveiki,
Ņemot vērā to, ka ir ienākušas vairākas sūdzības par lietoto apģērbu un apavu tirgošanu šajā komūnā, apspriežoties izlēmām, ka jādod tautai pienācīga vara. Tāpēc līdz rītdienas (10.03) 21:00 jūs varat balsot par to, vai vēlaties šādus sludinājumus te turpmāk redzēt. Ja balsojumā parādīsies tas, ka jūs šos sludinājumus vairs nevēlaties, mēs tos dzēsīsim un turpmāk tos varēsiet likt komūnā [info]second_hand. Ja balsojumā parādīsies, ka vēlaties šos sludinājumus - tie te paliks un visiem būs jāsamierinās ar lielisko demokrātiju.

Poll #15847 Drēbes un Apavi
Open to: All, results viewable to: None

Vai tu vēlies šajā komūnā redzēt lietoto apģērbu un apavu piedāvājumus?

View Answers


180 (51.7%)


168 (48.3%)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]o_o
2009-03-09 19:54 (saite)
1) riebjas visi tie paštaisītie auskari kuri te parādās 100x pēc kārtas, ir taču komūna "rotas" kur viņus var likt.
2) riebjas visas tās savalkātās lupatas par kautkādām mistiskām cenām, tad es labāk aizeju uz savu piemājas tirdziņu kur tādas humpalas par 10 saņiem pārdod un IZGLUDINĀTAS. Nav tā ka es visu vienmēr gludinu bet ja gribi kautko piedāvāt citiem tad vismaz izgludini. Visi tie CUBUS sūda krekli kurus uz atalidēm var par 1.50 dabūt, besī ārā.
Un man liekas ka gstar bikses par 20 latiem NAV lēti. Ja kautkāda dura nemāk sev nopirkt bikses kas der, pati vainīga. Grib humpalas var aiziet uz degas un nopirkt sev Iceberg vai D&G džinsas par 6ls citreiz pat ar visām birkām. Vo tas ir lēti.

man vispār liekas kopš sāka pa lēto piedāvāt visas tās lupatas un citus sūdus komūna pārvērtās par pilnīgu miskasti.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Besī ārā uz visām tām plikajām bālajām miesām kurām samaukti virsū veci saburzīti lupati skatīties!!!!!!!!!!!!!!!!!

un uzskatu ka ir tiesības uz viedokli ne tikai tiem kas to visu te liek bet arī tiem kuri sēdēja un jau pāris mēnešus domāja kad beidzot beigsies tas humpalu vilnis.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

piekrītu.
[info]oblica
2009-03-10 13:26 (saite)
:)
+2,50!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?