Austra ([info]austrinjsh) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
@ 2009-03-09 13:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Balso!
Sveiki,
Ņemot vērā to, ka ir ienākušas vairākas sūdzības par lietoto apģērbu un apavu tirgošanu šajā komūnā, apspriežoties izlēmām, ka jādod tautai pienācīga vara. Tāpēc līdz rītdienas (10.03) 21:00 jūs varat balsot par to, vai vēlaties šādus sludinājumus te turpmāk redzēt. Ja balsojumā parādīsies tas, ka jūs šos sludinājumus vairs nevēlaties, mēs tos dzēsīsim un turpmāk tos varēsiet likt komūnā [info]second_hand. Ja balsojumā parādīsies, ka vēlaties šos sludinājumus - tie te paliks un visiem būs jāsamierinās ar lielisko demokrātiju.

Poll #15847 Drēbes un Apavi
Open to: All, results viewable to: None

Vai tu vēlies šajā komūnā redzēt lietoto apģērbu un apavu piedāvājumus?

View Answers


180 (51.7%)


168 (48.3%)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]samantta
2009-03-09 16:51 (saite)
man arī ne pārāk patīk, ka visu laiku ir drēbes un tie auskari, tomēr tajā pašā laikā tracina dalīšana pa citām komūnām. tāpat kā autostopa komūna, kura tāpat ir pusmirusi un neviens gandrīz nekad tur neatbild. toties pajautā komūnā vismaz ir liela auditorija un cerība, ka kāds sadzirdēs.
ir forši, kad liek pārdošanā tiešām mazvalkātas drēbes, kas normāli, kvalitatīvi safotografētas, bet riebjas, kad liek kaut kādus galīgus, savalkātus sūdus. un ne tikai ieliek vienreiz, bet atkārto vēl nez cik reizes, jo neviens tos sūdus nav paņēmis. nu ja vienreiz nepaņēma, tad nevajag likt vēl 10x.
es zinu, ka arī pati daudz ko liku, bet tikai tapēc, ka tiešām braucu prom un vajag atbrīvoties no tām mantām + nauda nenāca tajā brīdī par skādi. visi kas no manis ko ņēmuši bija apmierināti, tomēr vairāk neko netaisos likt, jo negribas kļūt kā dažām tām, kuru nikus jau no galvas atceros, kas liek vienu un to pašu ik pēc 2 dienām.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?