anna molly ([info]bulletproof) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
@ 2008-08-11 11:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kāds pa lēto gadījumā nepārdod Kūļu Filosofijas grāmatu?
Domāju, ka pēc skolas vairs nevajadzsēs, bet te vēl universitāte...


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]viux
2008-08-11 12:38 (saite)
pasaki, kad tu vienu sakarīgu grāmatu esi redzējusi nocenotu pa 50 santīmiem?!

un, ibio, kāds oligopols?!

grāmatu autoriem arī gribas ēst, viņi kā mūziķi, kuru diskus nepērk, neatpelnīs ar koncertiem. inflācija skar visus, ne tikai tevi, zin.

un man arī savā laikā nebija naudas grāmatām, bet pacietīgi gaidīju rindas bibliotēkā un nevienā brīdī nevaukšķēju par dārgajām sūda mācību grāmatām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bulletproof
2008-08-11 12:54 (saite)
Aizej uz Valteru un Rapu, paskaties, es esmu atradusi daudzas labas grāmatas, kuras ir nocenotas pat līdz 50 santīmiem.

Nu nepiekasies pie viena vārda. Jā, varbūt es pārsteidzos, sakot, ka grāmata ir "sūda". Tagad nesāc katrā komentārā to izmantot pret mani. Jau sen runa ir par citām problēmām. Labi vien bija, ka nevaukšķēji, es arī nevaukšķēju, kamēr skolā mācījos. Tagad, kad sāku veidot savu mājas bibliotēku, varu atļauties arī pabesīties. Neteiktu, ka Tev noteikti problēmu nav, vai ne? Dzīve ir skaista un valdība visu dara pareizi, vai ne? Katram savas problēmas, kamēr vienam nepatīk iekārta, citam nepatīk Krievija, vēl kādam nepatīk valdība vai Zatlers, Gundars Račs vai vēl kāds. Man nepatīk grāmatu cena. Es varu paciest visu, varu paciest, ka maize maksā latu, ka piens maksā pusotru un ka alum baigais uzcenojums, bet es nevaru paciest, ka grāmatām ir augstas cenas.
Es labprāt ietu uz bibiliotēku, jā, bet diemžēl, pierakstījusies esmu 3 bibliotēkās, kurās nekad nav tā, kā vajag, nekad. Un tās muļķības ar to, ka grāmatu var paņemt uz 2 mēnešiem maksimums, man arī nepatīk. Sistemātisks darbs ar gramāmatu nesanāk. Tagad cenšos iepirkt visu, kas man varētu būt jebkad nepieciešamas, savai bibliotēkai atdodot visu to, ko pati neizmantošu. Neuzskati mani par sliktu cilvēku, snobu un vēl nez ko. Es no sirds mīlu grāmatas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?