dominika ([info]dominika) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
@ 2014-08-11 09:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bibliotēkas izpārdošana
Uzmanību, cibas grāmatmīļi! Sakarā ar pārvākšanos, organizēju grandiozu vecmāmiņas bibliotēkas izpārdošanu (~10 sekcijas plaukti) - ņem, cik gribi, samaksā, cik šķiet adekvāti!

Grāmatas pārsvarā padomju, bet nedaudz arī Latvijas laika, tēmas visdažādākās - vēsture, mākslas grāmatas, sērijas Apvārsnis, Stāsti par vēsturi, Ievērojamu cilvēku dzīve u.c. biogrāfijas, pilns Latvijas Padumjās enciklopēdijas komplekts un vairākas enciklopēdijas par Rīgu; sērija Klasikas bibliotēka, Londona kopotie raksti, Dons Kihots divos lielizmēra sējumos ar Dorē ilustrācijām u.c. tulkotā daiļliteratūra - Kronins, Dreizers utml., visādi franči, nedaudz arī krievi - Anna Kareņina, kaut kas no Gogoļa, Turgeņeva, Dostojevska; latviešu literatūras klasika no Ausekļa un Plūdoņa līdz Deglavam un Upītim.

Notiks otrdien, 12. augustā no plkst. 18 - 21 un trešdien, 13. augustā no plkst. 19 - 21 Artilērijas ielā. Precīzākus norādījumus var saņemt, rakstot uz epastu sanitag@gmail.com vai atstājot savu epastu komentāros.

NB! Neko atsevišķi neatlieku un klāt nenesu, jānāk/jābrauc pašiem (ir pagalms, kur var atstāt auto).



 
 



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dominika
2014-08-11 10:33 (saite)
ir biogrāfijas, ir dažas vispārīgas ar - no padlaikiem un Latvijas laikiem - par lietišķo mākslu, kādas pāris bija par kuģniecības muzeja kolekciju, melgalvju namu. visu neatceros, jo pārāk daudz to grāmatu, bet kopumā man ar kult. akadēmijas izglītību šķita vērtīgas, ja būtu kur likt, paturētu paši, bet nav vietas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?