Hlorēts ūdens ([info]lennay) rakstīja [info]morrowind kopienā,
@ 2012-08-05 18:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Labdien, Vardenfellas pastāvīgie iedzīvotāji!

Beidzot esmu pietauvojusies Seida-Nīnā un sataisījusies kādu gadiņu paoutlanderot pa Morrovindas ārēm, tādēļ vēlētos lūgt cienījamo veterānu padomus par ieteicamajiem un obligātajiem modiem. Es nevēlos neko tādu, kas alterē geimpleju un/vai saturu, drīzāk tādus modus, kas labo Bethesdas tā arī nekad nesalabotos bagus, kā arī kaut ko tādu, kas spēli padara acīm paciešamāku - piemēram vanilla versijā uz 19" monitora dialogu lasīšana ir tīrās mocības un sagādā acu sāpes - to noteikti gribētos kaut kā izlabot (mēģināju ini failā palielināt burtu izmēru, bet tad vairs nevarēju palaist spēli). Ar modiem nekādas pieredzes man līdz šim nav bijis, visas spēles vienmēr esmu spēlējusi vanilla versijās, tādēļ man nav ne mazākās sajēgas, kur ko meklēt un kā ar tiem apieties.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mako
2012-08-05 15:55 (saite)
http://www.gamefront.com/top-10-best-morrowind-mods/

(Atbildēt uz šo)


[info]dunduks
2012-08-05 16:03 (saite)
Vēlu veiksmi!

Diemžēl, ar modiem palīdzēt nevarēšu, jo manis iecienītie ir tieši geimpleju uzlbojošie.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lennay
2012-08-05 16:09 (saite)
Saprotu tevi - taču pirmie pieci gadi jāpavada eksplorējot vanillu, un tad jau nākamos piecus ar kontent-un-alter modiem :)
Es no Morrowindas, kuru spēlēju tāltālos aizlaikos, atceros tikai atmosfēru un kādus pāris episkākos momentus, tā ka tagad viss jāatklāj no jauna.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?