Napoleons ([info]oktobris) rakstīja [info]istaba kopienā,
@ 2011-01-26 21:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Labvakar!
Iesakiet, lūdzu, labu bāzes nagu laku un pastāstiet, kādu firmu nagu lakas lietojat. Interesē noturīgas un ātri žūstošas.
Visbeidzot - varbūt kāda zina, ar kādu nagu laku/kā panākt tādu matētu efektu kā bildē?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shiry
2011-01-26 21:59 (saite)
Parasta matētā nagu laka, tādas var nopirkt Galleria Riga trešajā stāvā, veikalā Oniks Beta. Tādas ražo gan OPI, gan Orly, gan China Glaze, un visas tajā veikalā arī var dabūt.
Kā bāzi izmantoju šo, un nagi nekad nav bijuši labākā stāvoklī, turklāt šo var izmantot arī pa virsu jebkādas krāsas nagulakai, lai panāktu matēto efektu.
(Vienīgais, ņem vērā, ka no matētajām nagulakām nebūs nekādas jēgas, ja izmantosi roku krēmu.)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]oktobris
2011-01-26 22:07 (saite)
Orly, vismaz pēc cenas spriežot, it kā ir laba nagu laka, bet man otrajā dienā no pašiem nagu galiņiem šī ņem un iet nost! It kā zemes neroku, aktīvāk par pārējiem ar rokām nedarbojos, bet nagu galiem kaut kāds nodiluma efekts parādās.
Tā bāze kaut kur veikalos arī ir redzēta vai tikai internetos?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shiry
2011-01-26 22:17 (saite)
Tajā pašā Oniks Beta var nopirkt.
Un par nodilumu - tas viss ir stipri vien atkarīgs no nagu lakas tipa. Man, piemēram, ar to pašu Orly ir tā, ka viena laka jau pēc divām dienām ir nodilusi, bet cita toties turas gandrīz nedēļu. Un abas ir no vienas kolekcijas. Bet tas pats ir arī OPI un China Glaze, tā kā atliek vai nu regulāri mainīt manikīru vai arī iepirkt kādu top coat (šīs it kā esot vienas no vislabākajām; arī nopērkamas tajā pašā veikalā).
Sakarā ar to, ka es virskārtām esmu par slinku, cenšos pirkt tādas, kas maksimāli ātri žūst, lai nav stundām jāķēpājas vairākas reizes nedēļā. Starp citu, hologrāfiskās lakas tādā ziņā ir super - burtiski dažu minūšu laikā nožūst tā, ka ar nagu par ieskrāpēt nevar, turklāt izlīdzinās tik gludas, ka nodilumiem var vairākkārtīgi pa virsu ķēpāties, un pēc tam neko nevar pateikt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hidari
2011-02-01 14:16 (saite)
+1 visam rakstītajam

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?