лиля брик ([info]liljabrik) rakstīja [info]istaba kopienā,
@ 2010-10-28 10:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tikko uzzināju, ka tas, ka man riebjas piens (un līdzīgas sajūas pārņem arī no sviesta, saldā krējuma, treknā saldējuma u.c.), ir nevis "negaršo", bet gan tādā veidā izpaužas alergija pret laktozi. vai tā nav kaut kāda zinātniskā fantastika? kur ir robeža starp "riebjas" un "paliek slikti"? kur beidzas subjektīvais un sākas objektīvais? vai esmu nonākusi uz robežlīnijas?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ld
2010-10-28 13:30 (saite)
man nekad nav garšojuši tomāti un par pienu arī neesmu sajūsmā. nesen ārste papildus citiem izmeklējumiem veica alerģijas testu un izrādās, ka tieši tomātus un govs pienu nepanesu.

doka teica, ka "negaršosana" ir viena no ķermeņa pašaizsardzības taktikām, kā ari informēja, ka nepanesamība un alerģija var izpausties dažādās pakāpēs.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?