livia ([info]livia) rakstīja [info]istaba kopienā,
@ 2015-01-05 16:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ķīmiskā "matu krāsas izņemšana"
Sveikas dāmas!

Lūdzu padalieties ar pieredzi tās, kuras ir veikušas ķīmisko "matu krāsas izņemšanu", lai dabūtu ja ne savu dabīgo toni, tad ārā no matiem nevēlamo tumšo vai sarkano pigmentu un tad krāsojušas pa virsu vēlamo toni.

Gribu gaišāka toņa brūnus matus, aug lēnām un ilgi, lai vnk ataudzētu.

Protams, ka kaitīgi un bojā matus.. jautājums- cik ļoti ? Cik toņus gaišākus matus var dabūt? Ir tā vērts? Cik maksāja, kur, bija vērts utt ?

paldies!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vacatio
2015-01-23 09:52 (saite)
Nu nekā baigi kaitīga tur nebija gan.
Pirmo reizi to darīju pie frizieres pirms 2 gadiem. Ņēma ārā ar balinātāju-tas toč bija kaitīgi-noturēja par ilgu, saknes sanāca koši dzeltenas.
Pēc gada frizieru veikalā nopirku 2 fāžu krāsas izņēmēju, manuprāt bija pat rakstīts, ka nebojā matus.Mājās visu izdarīju nepilnas stundas laikā no melni sarkaniem (10 gadus bija krāsoti kastaņtonī, bet palikuši gandrīz melni), dabūju vidēji brūnus. Mati nepalika sausi.
Es gan nolažojos uzreiz uzliekot pa virsu nopirkto krāsu un tā sagadīšanās pēc bija no Drogām, un dabuju atpakaļ ļoti tumšus. Bet to Black krāsas noņēmēju var lietot pat vienā dienā vairākas reizes kamēr dabū vajadzīgo toni. Vienkārši nevajag risēt uzreiz grūst virsū krāsu.
Noņēmējs bija Black firmas, bet ir arī Nirvel.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?