leonora ([info]leonora) rakstīja [info]istaba kopienā,
@ 2011-07-15 14:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
krēms jaukta tipa ādai, vecums: 27
saprotu, ka šis nav konsultējošo kosmetologu klubs, bet, ja kādai būtu vēlme ko piebilst, būtu forši dzirdēt kādu ieteikumu/pieredzes drusku.

nupat jau gauži sāk nepatikt sejas ādas stāvoklis, grasos iet uz Stockman tipa veikala kosmētikas nodaļu un pameklēt krēmu "no dārgāka gala". līdz šim esmu lietojusi aptieku produkciju, galvenokārt Vichy (Aqualia, Antiox), tagad pamēģināju Uriage, kas, šķiet, nedara praktiski neko. ja būtu Latvijā, jau sen būtu aizgājusi pie savas kosmetoloģes, tas vienmēr palīdz. āda man ir jaukta tipa, T-zonā mēdz kļūt problemātiska (tad eju pie kosmetologa, bet vēl pāris mēneši jāpaciešas - tagad mēģinu kaut kā izlīdzēties ar skrubi un kādu masku), tagad āda liekas arī tāda nogurusi, pirmās (vai otrās, nezinu:) novecošanas pazīmes utt. - domāju, varbūt pārmaiņas pēc ir jāpamēģina arī kas stiprākas iedarbības par maigajiem 20gadnieču krēmiem. no "dārgā gala" kaut kad sen esmu lietojusi jaunai ādai paredzētu Kanebo, kas, liekas, tolaik arī patika. varbūt ir kādi ieteikumi tādai problemātiskai, pagurušai sejas ādai, kas mitrina un kaut cik ņem vērā ādas tipa īpatnības? Kaut kāds Biotherm, vai kas dārgāks (attiecīgi - potenciāli iedarbīgāks par krēma butaforiju) - priecāšos par ieteikumiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]simbel
2011-07-15 17:11 (saite)
Ja iespējams, tad vairāk svaiga gaisa, kārtīgi izgulēties, un sekot līdzi, lai ir veselīga ēdienkarte.
Dārgi krēmi ar visādām nanotehnoloģijām un vitamīniem būtībā ir mārketinga triks, jo jebkurš krēms labāk vai sliktāk ādu mitrina, bet nekādas brīnumspējas tiem nepiemīt, jo nevar piemist. Āda vispār ir pārāk bieza, lai uzsūktu vitamīnus vai kaut kādus nanoserumus :) Tāds efekts būs tikai virspusējs, bet neko būtībā neizmainīs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]leonora
2011-07-15 17:20 (saite)
Tev taisnība, āda noteikti atspoguļo to visu. man jau liekas, ka ēdienkarte man ir veselīga utt., svaigā gaisā (ārpilsētā) gan neuzturos bieži un ar miegu (gulēt 3 stundas naktī) pa retam darba dēļ sanāk sagrēkot, bet ne tā, ka regulāri. tagad atceros, ka kosmetoloģe sakarā ar periodisko ādas problemātiskuma aktualizēšanos mudināja intereses pēc uztaisīt hormonu analīzes, arī būtībā pārstāvot Tevis pausto domu. paldies, katrā ziņā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]simbel
2011-07-15 17:36 (saite)
Jā, es par hormoniem arī gribēju piebilst, ka pumpas bieži ir tāpēc; pazīstu meitenes, kas ar OK palīdzību regulē tādas problēmas :)
Bet nu, neizgulēšanās sejas ādai nodara vislielāko ļaunumu, tāpēc jau ir teiciens par "beauty sleep".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bagdarama
2011-07-15 19:34 (saite)
pirmā lieta, ko man teica kosmetoloģe, bija regulāri lietot pūšamo/smidzināmo minerālūdeni. Tas paralēli visiem krēmiem utt. Jo tā esot pirmā lieta, kas nomierina un mitrina ādu. (pati mēģināju, rezultāti acīmredzami)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]leonora
2011-07-16 14:50 (saite)
aha, paldies, šo lietu neesmu mēģinājusi. noteikti īpaši noderīga, ja jāsēž biroja sausajā gaisā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]teja
2011-07-16 04:05 (saite)
pirmkārt, obligāti krēms ar SPF (30-50), to var pirkt aptiekā, pajautā tādu, kas ir vairāk uz losjona pusi, vieglāks. nav obligāti no dārgā gala.
otrkārt, mazgā ar augļskābju ziepēm (paskaties tādu kuram rakstīts virsū AHA un kaut kādi procenti). arī nav obligāti no dārgā gala jāpērk. man ir tāds neostrata
treškārt, nopērc labu nakts kremu, tipa regenerative super moisture. āda atjaunojas tieši pa nakti. pa dienu ir vairāk jāsargā.
ja tas viss ir, vēl var nopirkt kādu super mitrinošo serumu, piemēram, man ļoti patika CLINIQUE laser repair. to izlieto to pudelīti un tad ir uzreiz efekts. bet pa dienu viņam virsū noteikti virsū to spf!
un tas - ir vai nav efekts - nemaz tik ļoti nav atkarīgs no dārguma bet no tā vai tas ir atbilstošs tieši tavai ādai. es nedomāju,ka ir obligāti jāpērk pa 40 ls pudelīte. ļoti normāli palīdz arī 10-20 ls.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]leonora
2011-07-16 14:49 (saite)
paldies, labāku atbildi nevarētu gribēt!
labs nakts krēms + sejas tīrāmais ar augļskābēm, tas būs mans nākamais solis nudien. par augļskābēm nebiju aizdomājusies, lai gan tieši tās kosmetoloģe parasti izmanto manai ādai. meklēšu kaut ko piemērotu rokā. vēlreiz paldies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?