krionika, kas notiek?

Man nesen uzplijās viens apdrošināšanas aģents un piedāvāja dzīvības apdrošināšanu. Tas man lika padomāt, un es sapratu, ka man joprojām nav konkrēta plāna saistībā ar krioniku. Vēl es sapratu, ka labākais laiks, lai kaut ko darītu ir "tagad". Pirmais solis ir veikt izlūkošanu un izanalizēt pašreizējo situāciju. Es grasos apstaigāt Eiropas un pasaules krionikas domu grupas, forumus, čatus, etc., un mana pirmā pietura ir šeit. Tātad, vai kāds no jums ir kaut ko darījis un domājis šajā sakarā? Kāds ir mūsu pašreizējais stāvoklis? Vai šī komūna ir vienīgais pieturas punkts Latvijā saistībā ar krioniku?

Comments

Iespējams, ka šī vieta tiešām ir vienīgais kaut cik nopietnais (heh) pieturas punkts LV, kur runāt par krioniku, although you should move your [center of m]ass to the new community site, as should everybody else. :>

Man ir plāni tuvāko divu gadu, kā absolūtais maksimums, laikā nodrošināt sev krionikas backup solution, un, lai cik tas nebūtu neērti, šobrīd skatiens kavējas galvenokārt Alcor virzienā. Krievi kaut ko piedāvā par salīdzinoši daudz mazākām izmaksām, taču tur ir faktiski neiespējami atrast jelkādu konkrētu, tehniskas dabas informāciju par izmantotajiem protokoliem, glabāšanas noteikumiem utt., kas īsti nevieš nedz uzticību, nedz nopietnu interesi dotajā virzienā, kaut gan, daļēji no otras puses, šķiet, ka Eiropā tas šobrīd ir vienīgais darbojošamies krionikas centrs.
Alcor tak ir vismaz 5x dārgāks. Savukārt, krieviem noteikti var uzjautāt, kas un kā. Galu galā, aizbraukt uz to КриоРус pašiem un visu noskaidrot. Cik tad tur tās izmaksas, vīzu paņemt un līdz Maskavai aizripināt, gan jau var 100 Ls iekļauties.
Es tikai nesaprotu, kā ellē ratā da jebkāda apdrošināšanas kompānija uz kaut ko tādu ir ar mieru parakstīties.
Tieši uz ko?
Tāpēc, ka es maksāju viņiem par to naudu visu mūšu.
Es jau varētu arī pats sakrāt, un tas būtu lētāk, bet ir risks, ka nomirstu, pirms esmu sakrājis.
Vai pa šo laiku ir ienākusies kāda papildus informācija?

Mani interesē, kas īsti ar apdrošinātājiem Latvijā. Vai ar viņiem var noslēgt līgumu par organisma iepakošanu, transportēšanu un uzglabāšanu slāpekļa bundulī apbedīšanas vietā?

Nu kaut vai vismaz tikai smadzeņu konservēšanu pie lētajiem krieviem.

July 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

tag list