helvetica ([info]helvetica) rakstīja [info]hanna_beedz kopienā,
@ 2013-08-20 15:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:facebook

Delfi un Annas Psiholoģija
Delfi. reanimatologs un "garīgo meklējumu autoritāte" Pēteris Kļava: "Latvijā ir slikti ceļi un tilti. Jo tie ir tādi, kādi ir Latvijas vīrieši. Es šajā ziņā esmu ļoti skarbs. Un jūs, sievietes, esat viņus tādus izaudzinājušas. Jo puikam ar mīlestību ir par maz, vajag arī atbildības izjūtu. Diemžēl tas ir apburtais loks - vīrieši nemīl savas sievietes, tāpēc viņas izmisīgi mīl savus dēliņus. Jo viņu tēvi, savukārt, nekad nav stāstījuši, kā jāmīl sieviete."

Delfi. Kaspars Bindemanis par P.Kļavas tekstu: "Nav vietējie vīrieši nekāda katastrofa un nav latvju zeltenes nekādas karalienes. Viss ir ļoti individuāli. Es esmu redzējis tik daudz un dažādu brīnumu, ka man, šo murgu lasot, pat smiekli nenāk. "

Facebook. Anda Baidekalna: "go Kļava, go Kļava! Un pilnīgi piekrītu par mātēm, kas lutinot savus dēlus izaudzina, es pat nezinu, kas tas ir, ko viņas izaudzina... ;)"

Facebook. Kaspar Buendía Bindeman: "Nu, tādā pašā garā taču varētu izteikties arī par izaudzinātajām meitām un tad mest visas Latvijas sievietes pār to pašu kārti, ne?"

Facebook. Anda Baidekalna: "es neko neiznu par izaudzinātajām meitām, bet sievietēm LV ir tendence savus dēlus pastirpināti lutināt. Un Rīga, kā apgalvo Olegs Torsunovs, atrodas pastiprinātā Veneras ietekmē, kas vīriešiem rada noslieci uz sievišķīgām/vājām izpausmēm viņu rīcībā. Nav runa par visiem, bet par tendenci kā tādu. Un tas nav pārmetums ne vīriešiem, ne sievietēm, kas viņus izaudzina (nu labi- sievietēm varbūt nedaudz), bet gan vienkārša fakta konstatācija. [..]"



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]santa_be
2013-08-20 16:08 (saite)
iešaujiet kājā, lai galva mazāk sāp! :D

(Atbildēt uz šo)


[info]nuka_kola
2013-08-20 16:30 (saite)
who the fuck cares. Svarīgi ir kas: "But an eruption on the surface of the sun could hit us all the way back here on the surface of the earth too.
Hu notes, “There was a very known event in 1989 that a big solar storm basically took out an electricity transformer.”
Basically, there was a big solar flare up, and it cut out the lights for hundreds of thousands of people in Quebec.
But the power might be the least of the problems the sun could cause. Dr. Hu says it could also knock out radio communications and cell phone communications.
So with an unpredicted solar storm - the lights go out, and no one knows what to do. You can’t make a cell phone call, so you can’t reach your loved ones or report any problems, like looting. Plus, radio communications go down, so emergency workers can’t keep in touch."

Visi sēž tumsā pārbijušies un vaires nevar masturbēt delfu komentāros vai cibā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]helvetica
2013-08-20 17:44 (saite)
solārie astronomi jau pāris gadus atpakaļ brīdināja, ka ir sācies saules aktīvais cikls, kas esot regulāra parādība un ilgstot vidēji 2-4 gadus. Šajā laikā ir iespējamība, ka nenodrošinātie tur kaut kādi elektrogridi iziet no ierindas, ja valstis laicīgi nav parūpējušies par šo lietu un Kanāda, visa cita starpā, tika minēta kā valsts, kas rēķinās un "pieņem mērus"..

no mūžības pozīcijām jebkas ko mēs darām ir nieki, tāpēc labāk uzreiz izdarīt pašnāvību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rubija
2013-08-20 19:54 (saite)
es jau šodien ahu*** par to:
http://klab.lv/users/rubija/349836.html?mode=reply

(Atbildēt uz šo)


[info]black_data
2013-08-21 15:44 (saite)
Cilvēkus izklaidē visai dīvainas lietas.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?