Azamat Bagatov ([info]termostats) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2013-01-08 13:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Avīzes un aptaujas
Kāds īsti ir iemesls tam, ka ir izraisījies tāds cepiens par Aigara Freimaņa ievirzīšanu laikraksta "Diena" galvenā redaktora amatā?

Kāpēc šī cepiena paspilgtināšanai šur un tur tiek izmantots vienas cibas lietotājas raksts, kurā nav minēts, ka tur aprakstītajai pieredzei būtu tiešs sakars ar A. Freimaņa vadīto uzņēmumu?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]indulgence
2013-01-08 16:05 (saite)
Man aizdomas, ka 99,9% Latvijas politiskās un ekonomiskās elites ir prasti, rupji un vulgāri tipi - citādi nemaz netiktu elitē, ja elkoņi par mīkstu. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lidot
2013-01-08 16:43 (saite)
pilnīgi iespējams. mani kā personu ar lielākoties labticīgu un dažkārt pat naivu skatījumu uz pasauli vienīgi mēdz pārsteigt, ka publiskais tēls bieži vien tik krasi atšķiras no cilvēka reālās dabas. ļoti daudzos gadījumos. kā viņi tā māk, tik izcili izlikties? un kā viņiem tā sanāk, ka tie skeleti neuzpeld? nudien apbrīnoju. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]indulgence
2013-01-08 20:31 (saite)
Nuss, pie mums cilvēku jau uzskata par smalku, ja viņš pienākuma spiests apmeklē ōperu, nespļauj publiski uz ielas un citiem redzot neizgrūž pensionāri no vietas trolejbusā. :)

Mēs tak dzīvojam tik mazā zemītē, kur visi par visiem zina, attiecīgi, visi skeleti sen zināmi, un neviens negrasās tos vilkt ārā un grabināt. Skeletu esamība skapī te nevienam nav traucējusi veidot karjeru.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?