Italian crush ([info]yulungu) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2011-01-11 13:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā Jūs tiekat galā ar spokiem Jūsu mājās /ja protams, tādi ira/?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]darkans
2011-01-11 22:20 (saite)
Palasi vienīgo patieso grāmatu - Korānu, tur patiesība par Jēzu visa uzrakstīta - Kristus netika sists krustā, romieši tika apmānīti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2011-01-11 22:33 (saite)
Korāns ir prātā jukuša arābu analfabēta dēmonisko vīziju truls pieraksts, kurš ne vien ir pretrunā ar visu Veco Derību, kurā tas it kā balstās, bet arī pieļauj ļoti rupjas kļūdas, atsaucoties uz Bībeli un runājot par Jauno Derību - Korāns, Jēzus Kristus ienaidnieka (sātana) darbs, saka, ka Bībele esot sagrozīta. Šie meli ir pierakstīti 7. gadsimtā. Ir saglabājušās daudz, daudz senākas Bībeles kopijas, kuras mats matā atbislt tam, kas šodien ir katra kristieša īpašumā. Korāns ir meli - ne vien teoloģiski un vnk loģiski, bet arī vēsturiski. Tie mēsli ir sarakstīti vienīgi tamdēļ, lai noliegtu Dieva vienīgo doto izeju no mūžīgās nāves, kas pienākas par grēku, t.i., katram cilvēkam, jo visi ir grēkojuši. Jēzus Kristus nāve un augšāmcelšanās, kas tiek dāvināta tiem, kas ticībā savienojas ar Viņu, ir vienīgais ceļš kā nenest šo bezgalīgo sodu pašam. Tāpēc tu vari smieties un noliegt Dievu, norādot uz lietām, kuras neesi ne pētījis, ne iepazinis, tā pipildot savu augstprātību un fiktīvo patstāvību, kuras pēdējie pilieni izsīks tajā stundā, kad tu atdosi galus - un tad tu stāsies Dieva priekšā, un, kamēr neskaitāmi glābtie dziedās slavas dziesmas Kristum, kurš ir izlējis Savas asinis viņu vietā, tu stāvēsi kails Dieva priekšā bez atbildes uz jautājumu, kāpēc šajā dienā, kad lasīji Dieva glābšanas vēsti par Jēzu Kristu, tu ņirgājies par Viņu, it kā tu nebūtu Viņam pakļauts un it kā pilnīgi visas lietas - no putekļiem, pa kuriem tu staigā, līdz mātei, kas tevi dzemdējusi - nebūtu Dieva dāvātas un uzturētas.
Piemini manus vārdus - un smejies par tiem, ja tāds ir tavs liktenis - bet piemini manus vardus - Dievs nejoko. Un Dievs nesūta Savu Dēlu nāvē, lai kāds to uzskatītu par nesvarīgu vēsturisku kuriozu, par ko pasmieties, salīdzinot ar tik zemiskām mācībām kā islams, kas māca, ka Dievs tev - bezcerīgam grēciniekam - ir parādā ko labu pēc nāves!
Un es nerunāju naidā uz tevi - ja manos vārdos ir kāds naids vai dusmas, tās ir pret sātanu, kurš tik nelietīgi ņirgājas par Dievu, dancinādams cilvēkus lepnā aklumā. Bet viņš tiks sodīts kopā ar viņa vergiem un marionetēm. Un tas būs drīzāk, nekā tev šodien vēl liekas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?