neziniitis ([info]neziniitis) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2006-02-28 21:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Karsh Kale - Indus Railway

olīveļļa
Kada ir atšķirība gatavojot starp olīveļļu un augu/saulesspuķu/rapšu eļļu? Kur/kad labāk to lietot? Un vai ēdot ar olīveļļu gatavotus ēdienus (izslēdzot it kā krutos veselības iespaidus) garšas ziņā ir kāda atšķirība?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

(Nodzēsts puksts)

[info]neziniitis
2006-02-28 21:34 (saite)
pieradusi ;)
bet nebija jau ko pierast o.0 jau no sākuma likās nu kā normāla eļļa. Turklāt cept kartupeļus tādā ir, ai kur forši.... ^.^

bet eļļas smakošana arī ir atkarīga no tās kvalitātes... man vienmēr licies, ka saulesspuķu eļļa baisi smird, bet tā tik tāda bērnības trauma :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?