* ([info]inese_tk) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2010-04-07 13:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Marmite yeast extract
čau
manā īpašumā neplānoti un negaidīti ir nonākusi burciņa ar Marmite rauga ekstraktu un es īsti nezinu ko ar viņu iesākt.
izskatās tā:


ātrumā paguglējot atradu, ka viņu iesaka vnk smērēt uz maizītes. ieēst tāda veidā varu, bet neesmu arī milzīgā sajūsmā.
it kā viņu varot mērcēm izmantot vai kam tādam. varbūt kāds ir mēģinājis un var padalīties pieredzē?
p.s. esmu veģetāriete, bet, ja kādam ir kāds ieteikums sakarā ar šito zieķi un gaļu - rakstiet, jo es tak to, iespējams, varēšu izmantot gatavojot soju.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]overburn
2010-04-09 00:33 (saite)
Anglijā par "marmite" saka , ka esot kkad sen veikts socioloģiskā aptauja un gandrīz 50/50% cilvēki viņu dievina un otri ienīst, bet vidusceļa īsti nav :D un to arī izmanto ražotājs kā savu reklāmas saukli.

Man personīgi garša neliekas pievilcīga, tā kā es esmu pie nīdējiem laikam :D. Cik angļi man ir stāstījuši - paši viņi neko daudz vairāk par viņa smērēšanu uz tostermaizēm plānā kārtiņā nedara. Bet nu eksistē arī receptes.

rekur viens pdf

http://www.marmite.co.uk/_pdf/marmite-recipes.pdf

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?