lavendera ([info]lavendera) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2010-03-23 08:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Daudz ābolu
Kā interesantāk izcept ābolus cepeškrāsnī? Vienkārši izurbt serdi un iebērt cukuru kļūst garlaicīgi, bet taisīt plātsmaizes - ļauni pret manu slaido vidukli :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]becca
2010-03-23 09:28 (saite)
man patīk cept sagrieztus nelielos gabaliņos (ja ir tad lieku klāt arī nedaudz bumbieri vai banānu) pārkaisīt ar nedaudz cukuru un kanēli.
ja ir aizķēries kāds gabaliņš šokolādes (vai ideālā gadījumā trifele) beigās, uzlieku virsū lai pakūst. trifeles ir forši tāpēc, ka tām apvalciņš neizkūst, bet kad ar karotīti to pārdur tad viss vidus iztek un sanāk šokolādes mērcīte.
garšo labi tāpat vai arī ar saldējumu.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?