Vī ([info]viipsna) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2009-03-04 10:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man vajadzētu marinādi vistas gaļai.
taču, lai viena no sastāvdaļām būtu kanēlis.
ir ieteikumi?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]str
2009-03-04 10:20 (saite)
Mārtiņa Sirmā Mārtiņdienas recepte — vista dzērveņu sulas–medus mērcē

Sastāvdaļas:
vista
kanēlis
olīveļļa
sāls
pipari
ēdamkarote ar kaudzi medus
1 pudele (0,33 l) dzērveņu sula
timiāna zars

Pagatavošana:

Apdauzīt mazliet kanēļa standziņas, saspraust tās vistā. Vistai vēderā ieliek timiāna zarus.

Marinādes sagatavošana: ielej bļodā eļļu, ieber sāli, piparus, medu, dzērveņu sulu, visu sajauc.

Tad lej marinādi katlā, liek iekšā vistu, pielej klāt ūdeni. Tad liek visu krāsnī. Kad vistas gaļa ir mīksta, liek to galdā!

(Atbildēt uz šo)


[info]uwa
2009-03-04 10:38 (saite)
varbūt var samiksēt ar apelsīnu sulu un medu?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]viipsna
2009-03-04 10:55 (saite)
manuprāt, tikai tas varētu būt par saldu. moš kautko asu klāt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]uwa
2009-03-04 11:13 (saite)
čili!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]klintara
2009-03-04 17:26 (saite)
Medus ar apelsīnu sulu - par saldu nebūs, apelsīnu sulu labāk pirkt paskābu, un būs pa pirmo.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?