ululate ([info]ululate) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2009-01-14 10:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Selerijas sakne vs seleriju kāti

Vai kāds seleriju burvis varētu man palīdzēt? Gribu uztaisīt šo ēdienu, visas sastāvdaļas man ir, tikai pārpratuma pēc selerijas saknes vietā ir nopirkti seleriju kāti. Vai tā ir liela nelaime? Varbūt var likt kātus saknes vietā un būs labi tāpat? Nekad neesmu neko gatavojusi ne ar selerijas sakni (nemaz nezinu, kā izskatās), ne ar seleriju kātiem.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tante
2009-01-14 11:00 (saite)
seleriju kātiem pavisam citādāka garša, kā saknei.:)
man domāt, ka kātus pavisam droši var likt te klāt, bet mazākā apjomā, kā norādīts receptē (domāju, ka 75 gr apmēram būtu Ok), jo kātu garša ir visai intensīva.:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ululate
2009-01-14 11:25 (saite)
o, paldies :) izglābi no liekas iešanas uz veikalu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?