atmiņas par domām ([info]teja) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2008-12-23 19:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es gribu z sv saldajā ēdienā pagatavot ābolu sacepumu ar vaniļas mērci (nevienam nav lustes vakarā pārēsties un mums joprojām ir ļoti daudz savējo ābolu). tikai, lūk, nesaprotu - tādas receptes, kā esmu iedomājusies, laikam nemaz nav. gribas kaut ko kā strūdeles pildījumu, ko ilgi cep lēnā krāsnī. gribas ābolu, rozīņu, ruma, kanēļa garšu, varbūt kādu riekstu. vai tāds ēdiens ir vai arī es esmu izdomājusi kaut ko, kā nemaz nav? vai var uz dullo ņemt un cept sagrieztus vai sarīvētus ābolus + rumā izmērcētas rozīnes? ābolus saldākus vai cietās antonovkas? vai kāds man kaut ko, lūdzu, varētu ieteikt?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]anonymous
2008-12-23 21:20 (saite)
Aizmirsti to sodu (wtf?) - bez iepriekš. pieredzes tā var dabūt tikai padomju kūkās raksturīgi "sodas garšu"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?