Antuanete ([info]antuanete) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2008-07-04 11:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vēlētos pajautāt par zemeņu izmantošanu vaļēja tipa pīrāgos (ar smilšu mīklas apakšu) - vai svaigas zemenes tādā veidā var izmantot? Ja jā, tad ar ko labāk sajaukt, lai pīrāgs sanāk sulīgs un nesakrītas? Olu, krējumu (saldo/skābo?), vēl kaut ko?
Priecāšos par vērtīgām idejām.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]envija
2008-07-04 13:59 (saite)
Visforšāk ar zemenēm sanāk, ja smilšu mīklas apakšu izcep gandrīz pilnībā, tad iepilda pagatavotu pudiņu (mierīgi var no vaniļas pudiņa pulvera) vai vārīto krēmu, vēl mazbisķi pacep. Ņem ārā, gandrīz atdzesē (cik pietiek pacietības gaidīt)), saliek zemenes pa virsu un pasniedz ar vaniļas saldējumu. Ja vēl piemērots baltvīns klāt... mmm, kas par desertu.
Ja taisu ar āboliem nevis zemenēm, tad ābolus salieku uz pamatnes, pārleju ar pudiņu un cepu, kamēr gatavs. Padzesē un ēd. Arī super ar saldējumu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]antuanete
2008-07-04 14:48 (saite)
Paldies, laba ideja!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?