Antuanete ([info]antuanete) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2008-07-04 11:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vēlētos pajautāt par zemeņu izmantošanu vaļēja tipa pīrāgos (ar smilšu mīklas apakšu) - vai svaigas zemenes tādā veidā var izmantot? Ja jā, tad ar ko labāk sajaukt, lai pīrāgs sanāk sulīgs un nesakrītas? Olu, krējumu (saldo/skābo?), vēl kaut ko?
Priecāšos par vērtīgām idejām.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fanija
2008-07-04 11:16 (saite)
Man ir viena recepte, kur daļēji izmanto cukurā novārītas zemenes, daļēji svaigas, tak tā man ir mājās. Varu vakarā nosūtīt, ja Tev nevajag uzreiz un Tu jau nestāvi pie plīts, priekšautu apjozusies;))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]antuanete
2008-07-04 11:17 (saite)
Atsūti gan!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?