Antuanete ([info]antuanete) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2008-07-04 11:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vēlētos pajautāt par zemeņu izmantošanu vaļēja tipa pīrāgos (ar smilšu mīklas apakšu) - vai svaigas zemenes tādā veidā var izmantot? Ja jā, tad ar ko labāk sajaukt, lai pīrāgs sanāk sulīgs un nesakrītas? Olu, krējumu (saldo/skābo?), vēl kaut ko?
Priecāšos par vērtīgām idejām.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]savanna
2008-07-04 11:10 (saite)
Es taisītu kā ar rabarberiem. Tikai tā kā zemenes ir mīkstas, tad izceptu apakšu un, kad jau 99% gatava, saliktu zemenes un pārlietu ar krējums+ola+cukurs un ieliktu atpakaļ uz dažām minūtēm.

lai labi garšo! ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]antuanete
2008-07-04 11:18 (saite)
Es vienmēr apakšu cepu atsevišķi.
Domāju, ka varbūt varētu olu baltumu atsevišķi saputot, lai masa lielāka, bet bail, ka sakritīsies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]savanna
2008-07-04 11:34 (saite)
Tā varētu sakristies :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?