باب ([info]dooora) rakstīja [info]gardumi kopienā,
sanāk garšīgi, patiesi.
man šķiet, ka svarīgi nekaltēt to putnu stundām augstā temperatūrā. Šai gadījumā karstums no sākuma ~180° pakāpeniski jāsamazina līdz ~80°. Mēs vispār beidzamajā laikā esam kļuvuši par "slow cooking" adeptiem. Tūliņ uz pannas liksim jēra fileju — žigli apcept un tad krāsnī, atkal max. uz 80°, toties uz pāris stundām. Un tas viss bez jebkādām garšvielām. Te gan baigi noder gaļas termometrs — lai precīzi noteiktu gatavības pakāpi (citādi uz aci gaļa var izskatīties negatava, bet patiesībā ir tāds rare kumāsiņš, ka mēle nekavējoties signalizē priekšniecībai, ka nekas nevar būt gardāks par šo. Tad gaļu sagriežam (pret šķiedru, nevis paa) UN marinējam. Cērt iekšā ar salātiem vai kā nu ienāk prātā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?