wildflower ([info]fermenta) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2007-12-09 14:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Vangelis "Conquest of Paradise"

Kā pagatavot austersēnes? Nu tā, lai garšīgi būtu. Veikalā mani sakārdināja.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tante
2007-12-09 14:19 (saite)
nogriez kaatinjus taa, laj sanak kaa plaaceniishi (lielakajaam), sakul olu ar saali un garshvielaam - apvaarti seeni olaa, riivmaizee un cep - rezultaataa sanaak Seenju Karbonaades..:)
mazaakas apmeercee miiklaa - ola+milti+saals un apcep lielaa taukvielu daudzumaa vaj safritee - buus seenes miiklaa.:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fermenta
2007-12-09 15:27 (saite)
Par karbenādēm bij doma. Mūsu pašu kartupeļi jau klāt būs gana labi? (citādi mīļotais vīrietis pateiks, ka badinu vinju)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2007-12-09 15:37 (saite)
aga.. visideaalak taisni klaat ir prosta karpeljus un kaadu merciiti.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]malfor
2007-12-09 14:33 (saite)
vienkārši nedaudz olīveļļas, cep ne uz milzīgas uguns, nu tā, lai izdala sulu. maltie melnie pipari un sojas mērce ar klāt. ņam

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fermenta
2007-12-09 15:25 (saite)
Kopā ar ko vai tā pat ēdamas?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]malfor
2007-12-09 20:23 (saite)
nu jebko, ko gribās... rīsus, makaronus

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?