the casual unintellinget ([info]casiopea) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2007-11-15 22:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Noberzējiet nēģi ar sāli...
Bet kāpēc viņš ar to sāli jāberzē? Viņa tam glumumam ir specifiska garša? Tas domāts lai viņu iesālītu?

upd. ja nu kādam interesē, es no nēģos kompetentām personām :) uzzināju ka tas ir tādēļ lai tauki tecētu ārā un nēgis nepārsprāgtu. Garšas ziņā izmaiņu nav, tik vien ka netīrītam nēgim garšvielas cepšanas laikā nesūcas iekšā.
Izrādās ka īrijā nēģus neberzē ar sāli bet gan sakar uz vadža un nogriež astes galiņu lai asinis notek.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]casiopea
2007-11-15 23:41 (saite)
palika balts biezenis laikam.
Bet jautājums - vai vaig tīrīt, nu labi, paliek balts, bet man piemēram liekas - cepšanas laikā viņa tāpat nožūtu...
Nu nav tas tā ka es slinkumu gluži lāpītu, bet vienkāŗi interesē ko tas mainītu ja nenotīrītu.


(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?