the casual unintellinget ([info]casiopea) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2007-11-15 22:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Noberzējiet nēģi ar sāli...
Bet kāpēc viņš ar to sāli jāberzē? Viņa tam glumumam ir specifiska garša? Tas domāts lai viņu iesālītu?

upd. ja nu kādam interesē, es no nēģos kompetentām personām :) uzzināju ka tas ir tādēļ lai tauki tecētu ārā un nēgis nepārsprāgtu. Garšas ziņā izmaiņu nav, tik vien ka netīrītam nēgim garšvielas cepšanas laikā nesūcas iekšā.
Izrādās ka īrijā nēģus neberzē ar sāli bet gan sakar uz vadža un nogriež astes galiņu lai asinis notek.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]le_minga
2007-11-15 23:17 (saite)
paveero, kas notiek, kad saals reagjee ar gljotu... ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]casiopea
2007-11-15 23:41 (saite)
palika balts biezenis laikam.
Bet jautājums - vai vaig tīrīt, nu labi, paliek balts, bet man piemēram liekas - cepšanas laikā viņa tāpat nožūtu...
Nu nav tas tā ka es slinkumu gluži lāpītu, bet vienkāŗi interesē ko tas mainītu ja nenotīrītu.


(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mikstmiesis
2007-11-16 00:07 (saite)
vispār rupjo sāli. apkaisa un tad tās gļotas ir smuki noslaukāmas nost. un tāpēc arī ir tā norīvēšana ar sāli. bet vari arī gatavot ar visām gļotām. ne jau man būs pēcāk jāēd.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?