MaKo ([info]mako) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2003-07-26 15:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bole
Ņemam divas pudeles ruma Casino (50%), aplejam ar to 500 gramus lielo zeltaino rozīnu bez kauliņiem un atstājam ievilkties divas dienas. Kuru laikā kāda puspudele tiek nodzerta :)
Tīri izmazgātā emaljētā spainī ielejam 2 litrus apelsīnu sulas, divas 0,75 litrīgās bundžas konservētu ananāsu gabaliņu, litru ķiršu kompota bez kauliņiem, pārgriežam uz pusēm kādu kilogramu sarkano vīnogu, puskilo zaļo, saldo vīnogu, trīs apelsīnus, sagrieztus gabaliņos, pievienojam uzbriedušās rozīnes ar visu rumu un ielejam divas 0,75 pudeles sarkanā šampanieša. Spainis praktiski pilns.
Jautājums - vai vērts pielikt sasaldētus rabarberu gabaliņus, kas atkusīs, atvēsinās boli, bet arī piedos savu skābumu....


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2003-07-26 15:35 (saite)
laba, gaumiiga un paarliecinosha recepte:)))visvairaak man iepatikaas - njemam emaljeetu spaini:)))

a par rabarberiem - manupraat, bolei var likt klaat dajebko:)))ij, ja sanaak par skaabu, var tak cukeri piebeert:)))

(Atbildēt uz šo)


[info]zintish
2003-08-31 14:35 (saite)
tikko ierakstiiju savu variantu. pirms tam sho nebiju izlasiijusi, bet atshkjiras mazuliet tomeer! :))

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?