h2o roze ([info]udensroze) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2007-01-31 11:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

es ceru,ka reiz mana meistarība būs sasniegusi tādu līmeni,lai es šeit varētu ne tikai jautāt, bet arī stāstīt.

ideja sekojoša: veelos pasniegt majas gatavotas paarsteigumvakarinjas, bet taa kaa tajaa dienaa busju majaas tikai reizee ar vinju, bet vakarinjas gribeesies uzreiz,  tad doma ir, ka vareetu ieprieksejaa dienaa (jo vinjs tad nebus  majas) jau sataisiit galju un ielikt marineties (ir tacju tas receptes,kur obligati nepieciešams 24 stundas pirms cepsanas sagatavot visu un atstaat ievilkties). ja nu kaadam ir kaada ideja - priecaasjos.

isti arii nezinu ar kaadiem mekleejamajiem vardiem ko taadu mekleet ieks recepsju saitiem.

 

 



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]liene
2007-01-31 17:02 (saite)
ļoti garšīgi ir arī vistas gaļu marinēt citronu sulā, klāt sīpoliņus, ķiplociņus, pipariņus - atkarībā no tā, cik asu šito vēlies.
gatavoju vienreiz uz jāņiem šašliku šitā, tie bija mazi gabaliņi, bet noteikti var arī ar pamatīgākiem vistas gaļas gabaliņiem.
rekomendētu klāt rīsus ar kariju un mērci, ideālā gadījumā ar ķiplokiem, bet tas varētu arī neiet pie sirds.
kamēr gatavojas kārtīgās vakariņas, var pasniegt uzkodas, piemēram, dažādus dārzeņus ar krējuma mērcītēm (krējums plus, piemēram, čipsu mērces, bet var arī vegetu vai vēl kko)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]udensroze
2007-01-31 17:14 (saite)
drosi vien isstaa citronu sula, vai ne? ne jau pakaas? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]liene
2007-01-31 17:24 (saite)
riktīgi citroni, ņem pati un spied ārā :)
jāskatās tik, cik daudz liet virsū - jo vairāk saliesi, jo skābāks būs. UN no citronu sulas var ļoooooti skābu dabūt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?