tante ([info]tante) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2006-10-20 10:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ar siļķi pildīti tomāti

6 nelieli tomātiņi

1 ola

1 neliels gabaliņš siļķes (aptuveni 75 gr)

1 tējk. majonēzes.

nedaudz zaļie loki

Tomātiem nogriež cepurīti un izgrebj viduci. Olu cieit novāra un smalki sakapā. Siļķi attīra no āda sun asakām un smalki sakapā. Lokus smalki sakapā. Sakapāto sajauc ar majonēzi viendabīgā masā. Vislabāk to darīt ar dakšiņu, maisot viegli paspaidot, lai vēl pašķīst. Gatavo masu pilda tomātos un ļauj stundu pastāvēt, lai savelkas garšas.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tante
2006-10-20 10:56 (saite)
var arii sipolinju.:) bet ar locinju svaigaaka garsha.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2006-10-20 10:58 (saite)
Vienkārsi man vienmēr siļķe ar sīpoliņu labāk garšo kā lociņu;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2006-10-20 11:01 (saite)
nu tas jau no taa kuraa vietaa taa siljkje iebaazta.:)
tu jau nu zini, ka man siljkje vislabaak garsho bez nekaa, bet dazhreiz jamo var ar kau ko arii papildinaat/pacukaat..:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2006-10-20 11:03 (saite)
Man ar jamā garšo tāpat!:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?