skuka ([info]skuka) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2006-09-06 23:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu, labi. Kurš atceras, cik cukura jāliek pīlādžu želejai?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skuka
2006-09-12 19:20 (saite)
ogas bija varbūt kādu 1/3 vairāk... nezinu. bet viss, jau par vēlu, pieliku 1:1 sulu/cukuru un tagad raudu, ka būs par saldu. bet - tā kā Tevis te nebija - es paļāvos uz 2 interneta receptēm, kurās skaidri gaiši stāvēja: sula/ogas 1:1.
a cik to citronu? varbūt ar to var ko saglābt.
ē, varbūt var arī vēl cukuru izgrābt no apakšas:) vēl neesmu sildījusi un tas nav izkusis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2006-09-12 19:25 (saite)
nu piepsied vienu citornu.:)) ja nesanaax zheleja, sanaax piilaadzhu medus (deelj salduma).:0 par daudz citorna ar nevar - atsitis ruugtenumu.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skuka
2006-09-12 19:36 (saite)
ja par daudz cukura, tad neželē?
grābšu laukā to cukuru.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2006-09-12 19:37 (saite)
zhelee gan.:)) cukurs ir saistviela shite.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skuka
2006-09-12 19:43 (saite)
ok, man būs eksperiments. no viena katla izgrābu daļu apakšā nostājušās cukura. otrs palika kā bij. un tad varēs salīdzināt gan garšu, gan stāvēšanu, gan želejīgumu.
(un vispār, pīlādžu jau netrūkst, nav nekādas tur avenes vai kas)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2006-09-12 19:48 (saite)
ugu. shogad piilaadzhu ka biezs - buus barga ziema.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?