cugu ([info]daarta) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2006-01-20 14:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kaa pagatavot aknu stroganovu "vulgaris", tb parasto, kaa senos laikos skolaa


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]anneke
2006-01-20 14:57 (saite)
Ņem aknu, sagriež gabaliņos.
Ņem sīpolus, sagriež gabaliņos ripiņās.

Uz pannas apcep aknas un sīpolus. Atceries, ka aknas jācep neilgi un uz straujas uguns, pretējā gadījumā tās kļūst cietas.
Ceptajos sīpolos un aknās iejauc miltus (tas nu uz aci, uz vidēji lielu pannu aptuveni ēdamkarote ar kārtīgu kaudzi), izkarsē. Pielej pienu, piešauj maltus melnos piparus un uzvāra.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daarta
2006-01-20 15:35 (saite)
danke schon

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]anneke
2006-01-20 16:57 (saite)
Bitte shoen :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?