Bella ([info]bellucis) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2005-02-13 23:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
saldi un garšīgi
varbūt atkārtojos, bet pirms kādas nedēļas atcerējos kādu gardumu, ko bērnībā uz ātru roku tētis pagatavoja. [tagad daru to pati] :))

ieber pannā auzupārslas + cukurs kādas 5 tējkarotes, + sviests nu tā atkarīgs cik auzupārslas bērtas, un viegli apcep. Tā lai auzupārslas paliktu zeltaini brūnas.

ieteikums, sviesta vietā nelietot eļļu, jo tad'auzupārslas nesanāk kraukšķigas, bet treknas un piesūkušās ar eļļu.

Btw. Tam visam pasākumam var pievienot augļus [trauciņā saliekot kopā visu], apelsīnus, ābolus, banānus utt tad uzbērt auzupārslas un pavirsu uzlikt putukrējumu [ieteicams īsto] ;) vai arī auzupārslas iejaukt putukrējumā un likt virsū augļiem ;)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tipa75
2005-02-16 13:14 (saite)
es vēl mēdzu cukura vietā lietot paštaisīto cidoniju sīrupu, tad ir feini skābens tas iznākums.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?