saldi un garšīgi
varbūt atkārtojos, bet pirms kādas nedēļas atcerējos kādu gardumu, ko bērnībā uz ātru roku tētis pagatavoja. [tagad daru to pati] :))
ieber pannā auzupārslas + cukurs kādas 5 tējkarotes, + sviests nu tā atkarīgs cik auzupārslas bērtas, un viegli apcep. Tā lai auzupārslas paliktu zeltaini brūnas.
ieteikums, sviesta vietā nelietot eļļu, jo tad'auzupārslas nesanāk kraukšķigas, bet treknas un piesūkušās ar eļļu.
Btw. Tam visam pasākumam var pievienot augļus [trauciņā saliekot kopā visu], apelsīnus, ābolus, banānus utt tad uzbērt auzupārslas un pavirsu uzlikt putukrējumu [ieteicams īsto] ;) vai arī auzupārslas iejaukt putukrējumā un likt virsū augļiem ;)