lindina ([info]lindina) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2004-10-08 15:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jautājums
Pastāstiet man kā taisa lazanju?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]itta
2004-10-14 09:14 (saite)
ola gan tai Bešamela mērcei nava..:)
Sviestā apbrūnina miltus, tievā strūkliņā pievieno verdošu pienu. Samaisa tā, lai nav kunkuļu. Pievieno sāli, baltos piparus un nedaudz malta muskatrieksta. Un šito mērci smērē gan pirms lazanjas plākšņu ieklāšanas, gan katru plāksni. Nu un tad liek visu ko sirds kāro.

Siers vislabāk Parmazāns. Un labi daudz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2004-10-14 09:23 (saite)
nu, vooo :)
Paldies par korekciju!
Esmu tik vienreiz taisiijis beshanmel meerci un tas bija peec "instrukcijas" vadoties, kaa rezultaataa viss peec tam aizmirsaas. :)))

/asdfs/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?