Kēkskūka
Iedarbina cepeškrāsni apmēram uz 220°C. Izkausē 200 g sviesta, pielej un izmaisa 1 bundžu kondensētā piena ar cukuru, iemaisa 2 olas un 1 glāzi a/l kviešu miltu, vēl var pievienot arii kaadu garš- un krāsvielu: kanēli, kakao, vanilīna cukuru un/vai safrānu. Sasildītu Sirdsveida formīti ierīvē ar sviestu un izkaisa ar rīvmaizi, ielej mīklu. Liek karstajā cepeškrāsnī un cep apmēram 140°C temperatūrā kādas 40 - 50 minūtes. Pēc otrās smaržas, virsmas krāsas - glīši brūna, vai iedurot kociņu, var noteikt, ka nāk jau gatavs. Atstāj cepeškrāsnī, lai lēnām atdziest. Atdzisušu sagriež ļoti plānās šķēlēs - apmēram 5 - 7 mm biezās. Sagatavo pēc vēlmes dažādus pildījumus (tajos aiziet kādas 3x250 g Valmieras skābā krējuma paciņas): kakao pulveris + cukurs + skābais krējums, cukurs + skābais krējums, persiku ievārījums, aveņu ievārījums, ķiršu ievārījums, sarīvētas dzērvenes + cukurs + skābais krējums utml. Biezākiem ievārījumiem var pievienot skābo krējumu, skābenais pildījums šajā cepienā vispār labi iederas :))) un smērē tik iekšā, var smērēt šķēles no abām pusēm un ar dažādiem sagatavotajiem zieķīšiem :))) Visam pāri pārlej un izlīdzina kakao - krējuma maisījumu un uz pāris dienām ievieto ledusskapī (tā garšīgāk).
N.B. - Variet ielūgt uz degustāciju :)))