chloroform in print (
gorgona
) rakstīja
gardumi
kopienā,
@
2004
-
02
-
27
12:46:00
Jautājums laikam ne pārāk gudrs – bet – cik ilgi ir jācep liellopa gaļa? Un kā šamai varētu patikt vienkārši uz pannas cepties?
(
Lasīt komentārus
) - (
Ierakstīt jaunu komentāru
)
sunday
2004-02-27 16:01
(
saite
)
es gan nezinu pārāk sīki par to gaļas cepšanu... tomēr, ja taisa gabaliņus (piem, gulašu) tad ir vēl jāsautē labu laiciņu.
ehh sagribējās asiņaino steiku :)
(
Atbildēt uz šo
)
(
Lasīt komentārus
) -
Neesi iežurnalējies.
Iežurnalēties?
Navigate:
Sveiks, Cibiņ!
Login
Bīdīt tekstus
Izveidot jaunu dienasgrāmatu
Latest posts
Meklēšana
Random!
Katalogs
Pēc Interesēm
Advanced
Pirmā palīdzība
Aizmirsu paroli!
Lapas karte
Browse Options
Contact Info
Ask a Question
FAQ
Info par Cibu...
Statistics
Download
General Info
Lietošanas noteikumi
Informācijas privātums
Juridiskā informācija
Lapas karte
Browse Options