chloroform in print ([info]gorgona) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2004-02-27 12:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jautājums laikam ne pārāk gudrs – bet – cik ilgi ir jācep liellopa gaļa? Un kā šamai varētu patikt vienkārši uz pannas cepties?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

...
[info]lepele
2004-02-27 13:14 (saite)
tirgū parasti tā arī uz cenas pieraksta "teļa gaļa", bet veičos jāskatās - ja ir sekcija "liellopu gaļa" un tajā atrodas gaļa, kura nav tumšsarkana, bet gan rozā, tad tā ir teļa gaļa:)

nuu, tā spļaudīšanās ir smags gadījums:/ lielais lops ir ne mazāk negants kā vista, bet tāpēc pannām ir paredzēti vāki;) saka, ka pret sprakstēšanu palīdzot pannā iebērta sāls šķipsna, bet mani empīriskie novērojumi šo neapstiprina:((

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ...
[info]gorgona
2004-02-27 13:17 (saite)
es sāli pret vistu esmu mēģinājusi - man arī nepalīdz :)
un ar vākiem - viss ir labi līdz brīdim, kad sagribas vāku noņemt un to cepamo pagrozīt. tad tik sākas spļaudīšanās un ņemšanās!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

nu tā viš diemžēl i:(
[info]lepele
2004-02-27 13:26 (saite)
btw - aizmirsu piebilst - jācep uz LIELAS uguns ..
mazu nedrīkst nogriezt - būs pastala, ne gaļa:(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?