chloroform in print ([info]gorgona) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2004-02-27 12:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jautājums laikam ne pārāk gudrs – bet – cik ilgi ir jācep liellopa gaļa? Un kā šamai varētu patikt vienkārši uz pannas cepties?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

P.S. par to gatavumu
[info]lepele
2004-02-27 13:06 (saite)
visgaršīgāks tas lops ir, ja šķēles viducis vēl ir viegli rozā.. (medium cepts)

ja gribi "well done", tad, piespiežot ar dakšiņu, izdalās pilnīgi bezkrāsaina (nevis sārta) sula.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?