emils ([info]emils) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2003-12-21 00:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vai kaads man var paskaidrot...

kaa pareizi ir olu un ciisinjus vaariit:
ir divi iespeejamie varianti –
1) uzvaara uudeni un vaaroshaa uudenii liek iekshaa olu vai ciisinju;
2) ielej katlinjaa aukstu uudeni, ieliek olu vai ciisinju uzgriezh gaazi vai elektriibu un gaida kameer uudens uzvaaraas, tad vrode produkts gatavs.

Pasakiet man - kaa, plz!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gorgona
2003-12-19 00:51 (saite)
nu, olvārīšana man kā sliņķei notiek tā - katliņā salej no krāna tik siltu ūdeni cik vien tek, un liek iekšā olu - nekas slikc nenotiek :)
bet vēl labāks un man iemīļotāks olvārīšanas variants ir - uzvārīt ūdeni, un tad BEZ ČAUMALAS sasviest iekšā tās olas sastāvdaļas, kuras grib vārīt, es parasti dzeltenumus tikai tā :) galvenais, ka ātri ;)

bet par tiem cīsiņiem - es tikai jau karstā ūdenī esmu likusi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakje
2003-12-19 09:36 (saite)
man dom, ka jaaliek aukstaa uudenii - vismaz es lieku aukstaa :) ij nekaada vaina...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?