h2o roze ([info]udensroze) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2012-01-19 12:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
līdz šim cepu keksiņus parastos silikona formiņās, bet aizvien vairāk gribas cept tādus milzīgos mafinus, "kā ārzemēs pārdod", kur no viena esi jau pārēdies. visklasiskākais piemērs ir melleņu mafins. vai man jāņem tā pat mīkla, kas līdz šim, tikai jāatrod lielas formas, vai tomēr savādākas receptes priekš tiem? paldies


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vacatio
2012-01-19 15:54 (saite)
nu jā, tad jau ir tas pats, ko s domāju.
ja patīk mīkstums, tad kāpēc necept normālu keksu?
ā, nu jā vienīgi tā forma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]udensroze
2012-01-19 19:50 (saite)
vienīgi! tā forma ir viss! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?